| RBD se raspada | |
|
+4Fede's girlfriend Tachi Dulce Camila RW_chica 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
RW_chica Administratorka
Broj komentara : 277 Join date : 2008-08-07 Age : 29
| Naslov komentara: RBD se raspada Sat Aug 16, 2008 7:22 pm | |
| Evo..iako bi ovo trebalo u podforum Muzika...evo ovdje obavjestenje OFICIJALNO...za sve fanove:
Za fanove širom Srbije i dalje, nažalost imamo jednu tužnu vest za koju znamo da æe nas veoma iznenaditi ali u negativnom smislu. RBD se raspada. Ova vest je kružila u javnosti i dosta je bila osuðivana i na nju se posmatralo sa nevericom. Ipak danas, na oficijalnom sajtu vest o tome je potvrðena. Grupa æe se nakon završetka turneje Empezar Desde Cero raziæi i više neæe postojati. Posledice ovoga se za sada ne znaju, mada se sumnja da to ima veze sa problemima koje Maite ima u vezi sa serijom Cuidado con el Ángel.
Za sada potvrdjeni koncerti su: Serbia, Eslovenia, Rumania, Venezuela, Argentina, Perú, Brasil, jedan poseban koncert u Los Ángeles CA, i naravno, nas dragi México.
rbdserbia.com---rway balkan
izvolite komujte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Dulce Camila
Broj komentara : 50 Join date : 2008-08-14 Age : 29
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Tue Aug 19, 2008 9:13 pm | |
| NOOOOOOOO!!!! Me muero!!!! Joj sto tuzno!!!!! | |
|
| |
Tachi
Broj komentara : 23 Join date : 2008-08-10
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Wed Aug 20, 2008 1:06 pm | |
| kapiram da je fanovima tesko jer se grupa raspada, al ne umiru jbt, sve ce biti isto samo nece biti turneja .... uvek mozete da napravite peticije i da posaljete oficijalnim sajtovima i fan klubovima kako bi to doslo do rbd-a i kako bi razmislili o ponovnom spajanju... | |
|
| |
Dulce Camila
Broj komentara : 50 Join date : 2008-08-14 Age : 29
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Wed Aug 20, 2008 5:58 pm | |
| Ma to se samo tako kaze... Ja niti umirem, niti planiram da umrem zbog raspada jedne grupe...... | |
|
| |
RW_chica Administratorka
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Wed Aug 20, 2008 10:44 pm | |
| - Tachi (citat):
- kapiram da je fanovima tesko jer se grupa raspada, al ne umiru jbt, sve ce biti isto samo nece biti turneja ....
uvek mozete da napravite peticije i da posaljete oficijalnim sajtovima i fan klubovima kako bi to doslo do rbd-a i kako bi razmislili o ponovnom spajanju... i mi smo to radili s erreway-om,pa je Lu jos uvijek van grupe | |
|
| |
Fede's girlfriend
Broj komentara : 53 Join date : 2008-08-27 Age : 31
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Thu Aug 28, 2008 11:11 pm | |
| Jako mi je zao sto se raspada grupa imali su dobre pesme! | |
|
| |
Zikki Espinoza Administratorka
Broj komentara : 110 Join date : 2008-08-07 Age : 28
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Tue Sep 02, 2008 5:54 pm | |
| Cula sam dawno...Pedro je kriw...Sada snimaju poslednji album DULCE ADIOS(Slatki Zbogom) i to je kraj! Poslednji koncert im je u Nedelju kod nasss!Aaaa!Jedwa cekam!I onda imaju josh jedan u Mexiku...I onda je skroz kraj! Ali swako nastawlja swojim putem! | |
|
| |
erreway_the_ best Moderatorica
Broj komentara : 159 Join date : 2008-08-27 Age : 29
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Sat Sep 27, 2008 9:25 pm | |
| Jedan dio od interviua Pedra Damiana(producent grupe RBD)
Mediji su pisali da je zbog radpada grupe doslo do 8 samoubistava obozavateljaove grupe.Sa kakvim informacijama vi raspolazete???
Pedro Damian:Nema nista dokumentovano,niti bilo sta sto bi potvrdilo da je doslo do tih samoubistava iz tog razloga.Izgleda da su to,na svu srecu bile samo glasine,jer sto bi bilo tuzno,bila jedna velika glupost.
Ja se sa njim slazem bila bi jedna velika GLUPOST. | |
|
| |
RW_chica Administratorka
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Sat Sep 27, 2008 9:26 pm | |
| | |
|
| |
MaRiZZa_94
Broj komentara : 21 Join date : 2008-08-22 Age : 30
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Sat Oct 04, 2008 11:53 am | |
| OMG! pa znate kad bi sebi zivot oduzela zbog neke grupe!?? NIKAD! Ja koliko volim erreway,pa volim ih vise od bilo cega...ALI NIKAD se ne bih ubila...msm to se samo kaze "volim ih toliko da bi zivot za njih dala" mada to se samo tako kaze!
OMG...te nisu normalne...pa bolest je da toliko volis neku grupu,izvodjaaca,glumca...bilo sta...
sto se tice raspada...ne znam,meni je svejdno,jer ih ne volim...ipak se saosecam sa fanovima,jer znam kako je nama bilo zbog erreway-a | |
|
| |
RW_chica Administratorka
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Sun Oct 05, 2008 3:03 pm | |
| - Citat :
- sto se tice raspada...ne znam,meni je svejdno,jer ih ne volim...ipak se saosecam sa fanovima,jer znam kako je nama bilo zbog erreway-a
| |
|
| |
-MILOS- Moderator
Broj komentara : 177 Join date : 2008-10-22 Age : 31
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada Wed Oct 22, 2008 8:45 pm | |
| u jednu ruku sam tuzan a u neku veseo zbog njih | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: RBD se raspada | |
| |